Dit jaar in Domburg: http://srdomburg.nl

Ben jij er ook bij?

Serious Request 2015: DOMBURG!

In 2012 en 2013 stond het Glazen Huis met veel succes in Oostkapelle, in 2014 draaiden de DJ’s de plaatjes in Westkapelle en nu mogen we bekendmaken dat in 2015 een Glazen Huis getimmerd wordt in… DOMBURG!

Als organisatie van Serious Request Oostkapelle zijn wij natuurlijk enorm trots dat er weer een Zeeuws dorp opstaat om dit geweldige evenement te organiseren. Ook zullen we ze steunen waar dat kan, samen met het team van Westkapelle SR!

Het thema van Serious Request 2015 is: The Next Generation! Hiermee wordt aandacht gevraagd voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ's van 3FM, de DJ's van SR Domburg en de rest van Nederland geld in.

   Resultaten SR 2014
woensdag 11 november

Hands off our girls!

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2014 konden we in het eerste jaar in 3 landen duizenden vrouwen en meisjes helpen. Slachtoffers van seksueel geweld houden zich verborgen en zijn door taboe en schaamte vaak moeilijk rechtstreeks te benaderen. Daarom kunnen we dit jaar niet voor al onze hulpactiviteiten exact aangeven hoeveel slachtoffers we in totaal hebben bereikt. Voor een greep uit de resultaten: klik verder!